Home
✔ op werkdagen voor 11 uur besteld, morgen in huis
gratis verzending vanaf €57,50
elke wijn per fles te bestellen
✔ avond- & weekendleveringen mogelijk

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

Geen levering op tweede paasdag

20 mrt. 2024 12:01:00

aangepaste levering

LET OP: Wilt u rondom Pasen uw bestelling ontvangen? Houd dan a.u.b. rekening met onze aangepaste leverdagen. Op Goede Vrijdag leveren wij in heel Nederland. Wilt u uw wijnen voor Pasen ontvangen, bestel dan vóór donderdag 12.00 uur (28-03). Tweede paasdag is ons magazijn gesloten voor afhaalorders en leveren wij niet.

Lees meer
Geplaatst in Verhalen door Stan Jansen

aangepaste levering

LET OP: Wilt u in week 42 uw bestelling ontvangen? Houd dan a.u.b. rekening met onze aangepaste openingstijden. Wilt u uw bestellingen ontvangen of afhalen op woensdag 18, donderdag 19 of vrijdag 20 oktober? Bestel dan uiterlijk woensdag 18 oktober vóór 12:00 uur.

Lees meer
Geplaatst in Verhalen door Stan Jansen

Black Labels Friday 2022

23 nov. 2022 12:01:00

Black Labels Friday 2022

Dit hele weekend vieren we Black Labels Friday waarbij u profiteert van veel voordeel! Met de code BLACKLABEL25 krijgt u namelijk maar liefst 25% korting op alle wijnen, conserven en destillaten!* Voel u vrij om deze aanbieding te delen met uw familie en (wijn)vrienden! Bekijk ons portfolio via bovenstaand menu en gebruik onze filters om uw perfecte wijnen, destillaten en/of conserven te vinden.


Lees meer
Geplaatst in Verhalen door Stan Jansen

aangepaste levering

In de aanloop naar de decemberperiode - hét moment van het jaar om een geliefde, een vriend, een familielid of medewerker(s) een blijk van waardering of liefde te geven - presenteren wij Martins Luxe Palingset. Een set voor de liefhebber van koken, wijn pairing en (genieten van) A-kwaliteit gerookte paling.

Lees meer
Geplaatst in Verhalen door Stan Jansen

aangepaste levering

Op basis van uw wensen kiezen we de juiste invulling, van prachtige wijnen tot luxe borrelplank en van destillaten tot toebehoren. We kunnen het cadeau personaliseren, mooi en verzendklaar verpakken en op het juiste moment bezorgen bij u, uw gewaardeerde klanten, medewerkers, vrienden of familie. Alles voor de afgesproken prijs en op het juiste moment. We beloven dat u een mooie indruk achterlaat. Vraag ons naar de mogelijkheden. We staan klaar met advies op maat maar u bepaalt, omdat over smaak niet te twisten valt...

Lees meer
Geplaatst in Verhalen door Stan Jansen

#9: De groene ambities van Ronca

12 mei 2015 11:10:56

cantina ronca

 

In de Italiaanse vocabulaire, en dus ook in de Italiaanse versie van Scrabble, komen de letters K en W niet voor. In Nieuw-Zeeland gebruiken ze die letters wel. Maar ja, daar groeien ook veel kiwi’s. Weet u waar ook veel kiwi’s groeien? In Italië. Vreemd genoeg veel meer dan in Nieuw-Zeeland, en volgens Wikipedia zelfs meer dan waar dan ook. Dat begon in de jaren ’70, met een paar lolbroeken die dit exotische groene fruit lieten groeien op Italiaanse bodem, tegen alle alfabetische logica in. Een van die pioniers heet Walter Ronca, eigenaar van gelijknamige wijnhuis. Nu besteedt hij trouwens niet zo veel tijd meer aan kiwi’s. Hij maakt gewoon heel lekkere wijn.

Lees meer
Geplaatst in Verhalen door Hans Bijvoets

sommelier

 

Ron Verhage is sommelier van Restaurant Fred in Rotterdam. "Het is een bizar glas wijn waar we hier mee te maken hebben, dat straalt er meteen vanaf: gelimiteerde oplage, genummerde fles en Exceptional Harvest in gouden opdruk, gesigneerd en wel! Oké…mijn aandacht heb je. Maar wat is het, hoe smaakt het en waar bij te drinken?"

Lees meer
Geplaatst in Verhalen door Ron Verhage

#8: Een bijzondere oogst

22 apr. 2015 12:45:00

bodega

 

José Antonio Zarzana is een grote, statige man. Stijlvol gekleed, altijd gevolgd door een charmant wolkje Agua de Colonia, en ja, z’n haar zit elke dag goed. José is misschien wel de meest Spaanse Spanjaard die er te vinden is. Hij heeft een klassieke stijl waarbij je waarschijnlijk een oudere man voor je ziet, maar José is pas 39. Een oude ziel in een elegant jong lichaam. De werknemers van zijn wijnhuis, Ximénez-Spínola, proberen hem al jaren over te halen een Facebook account aan te maken, maar daar wil hij niks van weten. Onbegrijpelijk, want met zo’n perfect kapsel zou je een fantastische profielfoto kunnen maken. 

Lees meer
Geplaatst in Verhalen door Hans Bijvoets

#7: De ziel van Salento

8 apr. 2015 15:26:44

SeverinoGarovano_nieuws

 

Het Italiaanse woord ‘severo’ kan worden vertaald naar serieus, strikt of ernstig. De vraag is dan of de Italianen die hun baby de jongensnaam Severino geven stiekem de hoop uitspreken dat het kleine mannetje geen humor heeft. Severino Garofano, de oprichter van Azienda Monaci, is inmiddels een man op leeftijd. Zijn zoon Stefano verzekert ons dat dat lot zijn vader is bespaard. “Mijn vader heeft zeker wel humor” zegt hij met een vrolijke glimlach, denkt vervolgens even na en zegt dan met een ernstig gezicht: “maar niet als het om wijn gaat, daar maakt hij inderdaad geen grappen over.”

Lees meer
Geplaatst in Verhalen door Hans Bijvoets

#6: De synergie van Colterenzio

4 mrt. 2015 15:26:27

colterenzio

 

Alto Adige is pas sinds 1918 onderdeel van Italië, maar zit nog met een kleine identiteitscrisis. Tweederde van de bewoners is Duitstalig, een kwart spreekt Italiaans en vier procent spreekt Ladinisch, wat dat ook mag zijn. Het gebied heeft een historie als tennisbal in een fanatiek spelletje territoriumtennis tussen Romeinen, bisschoppen, Habsburgers, Oostenrijkers, Bavarianen en Italianen.

Lees meer
Geplaatst in Verhalen door Hans Bijvoets

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren


Altijd op de hoogte van onze proeverijen, acties en nieuwste aanwinsten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt direct een eenmalige kortingscode voor 10% korting* op uw aankoop!



*korting geldt niet op lopende acties